Смуглата Роксана си намери русо гадже

Певицата залюби рокер

https://goreshto.net/shoubiznes/smuglata-roksana-si-nameri-ruso-gadzhe/54647 Goreshto.net
Смуглата Роксана си намери русо гадже

Певицата залюби рокер

Не мина дълго време, откакто Роксана се раздели окончателно с бащата на малкия си син Александър, който носи неговото име и вече си има ново гадже. Гласовитата циганка се появи с новата си половинка – блондин от мотобандата „Ангели на ада“.

 

Младият рус левент я придружи на връчването на наградите Music Star Awards, където палавницата на попфолка се окичи с приза "Посланик на българите в чужбина". Разбира се двойката не пропусна да си направи селфи в асансьора. По време на събитието влюбените не си позволиха нито един жест на интимна близост. Фактът, че се държаха за ръце обаче бе достатъчен, за да бъдат определени като двойка.

 

За бащата на детето си Роксана казва, че е прекрасен млад мъж, който просто не успял да влезе в синхрон с нея. За разрива им се разбра през есента на миналата година. Тя подчерта, че не може да се живее само с компромиси и прошки, тъй като започнали да стават навик и губели стойността си. 

 

Както стана ясно по време на участието им в „Смени жената“, Роксана и възлюбеният й, както и свекърите й живееха в ловечки хотел. Свекърва й напуснала работа, за да гледа малчугана, а Александър – вероятно, за да е неотлъчно до нея. Оказа се, че певицата не го пускала да ходи сам никъде.

 

Когато се запознали по време на нейно участие в Белгия, Александър работил във фирма за коли. Той обаче напуснал работата си и се прибрал в България, за да живее с ромката.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.