Смях: Мегз излезе от селото, но селото от нея не! (СНИМКИ)

Мегз се похвали как наблъскала куфара с провизии!

https://goreshto.net/shoubiznes/smyah-megz-izleze-ot-seloto-no-seloto-ot-neya-ne-snimki/111581 Goreshto.net
Смях: Мегз излезе от селото, но селото от нея не! (СНИМКИ)

Мегз се похвали как наблъскала куфара с провизии!

Предполагаме помните родната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз?! Че то такова чудо забравя ли се?! То не бяха панаирите й по време на предавания като Вип Брадър и "Черешката на тортата", то не бяха после скандали с данъчни и укрити доходи...

Заради последното Мегз забегна в Дубай преди няколко години и се установи там като не пропуска да се похвали, че това било нейното място, атмосфера и светоусещане. Е, то хубаво, ама има една стара приказка, която в момента важи с пълна сила и за Каканашева - Мегз избяга от селото, но селото от нея не.

Това коментират потребители в нета след като видяха последните снимки на дизайнерката, която се върна в родината само за ден. Мегз се видя със семейството си в родния Раковски до Пловдив, но вместо да се порадва на природа, близки и приятели, тя се зае с провизиите.

Без да се замисли, че това е простотия, Мегз взе да се хвали как натъпкала в куфара си за Дубай цели 15 кила багаж от луканки, лютеница и сирене. Да, тя отдавна не яде месо, но ей така - да има, пък може да го замени с нещо друго в Емирството.

"Няма лошо да обичаш българската храна, но да се фукаш като пълна селяндурка как си натъпкала багажите, това вече е простотия", пишат потребители в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.