Снахата на Десислава: Наричат ме проста фризьорка и това ме обижда! (ето какво разкри Анжела)

Снахата на Десислава - Анжела Станкова за любовта си с Майки!

https://goreshto.net/shoubiznes/snahata-na-desislava-narichat-me-prosta-frizyorka-i-tova-me-obizhda-eto-kakvo-razkri-anzhela/121234 Goreshto.net
Снахата на Десислава: Наричат ме проста фризьорка и това ме обижда! (ето какво разкри Анжела)

Снахата на Десислава - Анжела Станкова за любовта си с Майки!

Майки Вълков е познат само като Майки - синът на Десислава, но изглежда, че лека полека е напът да излезе от сянката на певицата и да тръгне по собствен път. Още повече, че, както самият той гръмко оповести - искал да работи яко до 30 годишнината си, да натрупа много пара, а после да си гледа кефа и да си почива.

Е, тук не знаем доколко ще познае, предвид това, че работи повече за самата Десислава, отколкото някоя отделна и доходоносна професия, но... пожелаваме му го. Още повече, че скоро Майки ще става татко и ще направи Деси една от най-младите на днешно време баби.

След като обявиха бременността на гаджето му Анжела, самата тя реши да излезе на светло и да разкаже подробности за любовта си с Майки. Станкова каза, че двамата са заедно от близо две години, но се познават доста преди това. Били приятели дълго време и споделяли много лично неща един с друг.

"Да, аз съм по-голяма от него с пет години, но това никога не ни е било проблем. Много близки приятели бяхме, а после изведнъж усетихме, че сме се влюбили, не знам как стана, но е прекрасно", признава бъдещата родилка.

Единственото, което не й дава мира и я мъчи, бил фактът, че всички я наричат проста фризьорка, а тя имала образование. "Не съм проста, а това, което правя, ми харесва, обичам си работата и съм добра в нея", казва Анжела.

Източник: ЛайфОнлайн.бг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.