Снежана Макавеева изкърти: Ами да, дебела съм! (показа се на плажа - СНИМКИ)

Снежана Макавеева няма да се промени, все същата дивотия е!

https://goreshto.net/shoubiznes/snezhana-makaveeva-izkarti-ami-da-debela-sam-pokaza-se-na-plazha-snimki/113803 Goreshto.net
Снежана Макавеева изкърти: Ами да, дебела съм! (показа се на плажа - СНИМКИ)

Снежана Макавеева няма да се промени, все същата дивотия е!

Дивачка и щурачка - такава си беше и вероятно ще си остане до станини Снежана Макавеева. Актрисата, която бе голяма любов на Мариан Вълев - Куката преди години, показа що за чешит е в "Сървайвър", а сега го прави и от морето.

Тя показа, че е избягала от адските жеги и купонясва на Несебър с приятели мъже. Както знаем, Макавеева обича повече мъжките компании или поне компаниите на "мъжки момичета", защото не е от типа кифли, които с часове дискутират за дрешки и гримчета.

Снежана не пропуска да покаже и нещото, което владее доста добре - сарказма и самоиронията. Над фотото, което пусна, тя написа "Дебели хора на море", визирайки и себе си. При все, че на снимката са само тя и неин приятел, няма как да не включва и себе си в това число.

Мнозина искрено се зачудиха и добре огледаха това, което се вижда от нея, за да разберат къде, аджеба, е дебелото й... нещо, но не откриха такова. А аверът й изобщо не се обиди, че го нарича тлъст - на истината какво да кажеш... макар че човекът има само нормалното бирено коремче.

Определено това не е гаджето на Маквеева, която явно все още се развява свободна и неангажирана. А кога ще се реши на нещо наистина сериозно, само тя и съдбата знаят.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.