Сочната Пам Велидис отсече: Мъжете ме свалят, но не ми се занимава с връзки!

Пам Велидис е преживяла доста болка от предишни връзки!

https://goreshto.net/shoubiznes/sochnata-pam-velidis-otseche-mazhete-me-svalyat-no-ne-mi-se-zanimava-s-vrazki/121396 Goreshto.net
Сочната Пам Велидис отсече: Мъжете ме свалят, но не ми се занимава с връзки!

Пам Велидис е преживяла доста болка от предишни връзки!

Сочната и засукана Пам Велидис втрещи мнозина като отсече, че и без да е в любовна връзка, се чувства чудесно. Пухкавата червенокоска е сама от доста време, но вместо да се затвори у дома и да лее сълзи с някоя котка, тя не спира да се забавлява с приятели.

Велидис почти постоянно може да бъде видяна по заведения, а от „Ергенът“ насам се запали и по поддръжка на тялото си с фитнес и йога. Да, Пам е доста съвестна и почти не пропуска тренировки в залата, но я обижда фактът, че редовно й пишели мъже, за да й се подиграват.

Въпросните простаци упреквали Пам и й се смеели, че уж ходела на фитнес, а не се била променила видимо и била все така „дебела“. „Аз не го правя, за да се стопя и да заприличам на модел с перфектните и наложени от стандартите мерки. Правя го за себе си, за да се чувствам добре и не бързам да покажа „уау резултати“ за нула време. Подобни просташки и злобни коментари ме карат да плача и да се ядосвам, но бързо ги „оправям“ като ги блокирам“, признава Велидис.

Странно е обаче, че тя още няма мъж до себе си при все, че почти винаги пише статуси за това как мъже я ухажват и флиртуват с нея – от случайни минувачи до таксиметрови шофьори. Е, може би чаровницата иска някой далеч по-стабилен и готин мачо, разбира се, къде ще се пусне на бакшиш, смеят се в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.