Софи Маринова не знае на кой свят е! Синът й Лоренцо за пръв път призна: С разбито сърце съм!

Софи Маринова и Лоренцо дори не са заедно на морето!

https://goreshto.net/shoubiznes/sofi-marinova-ne-znae-na-koy-svyat-e-sinat-y-lorenco-za-prav-pat-prizna-s-razbito-sarce-sam/139506 Goreshto.net
Софи Маринова не знае на кой свят е! Синът й Лоренцо за пръв път призна: С разбито сърце съм!

Софи Маринова и Лоренцо дори не са заедно на морето!

Софи Маринова е крайно притеснена за сина си Лоренцо, който тези дни явно не е на себе си. Същото обаче важи и за майка му, която никога преди не е виждала отрочето си в такова състояние.

Действително младият мъж досега не е показвал, че е наранен от връзка с момиче и че страда за него. Това не се случи дори при раздялата с дългогодишната му приятелка Мария, за която се сгоди и трябваше да се женят, но вместо сватба, сложиха край на отношенията си. Както се говори, това е било по вина на Лоренцо.

Преди месеци обаче той се влюби лудо в образовано и сериозно момиче на име Катерина, на която не спираше да показва и доказва любовта си. Двамата постоянно бяха заедно, пътуваха, смееха се и очевидно бяха щастливи. И изведнъж всичко секна - нито снимки, нито общи тагове, нито лайкове, нито дори следване.

А в профила си Лоренцо написа, че е с разбито сърце. Той дори не е пожелал да замине със Софка на морето, където тя наема апартамент и ходят всяка година. Сега Маринова е сама там, а синът й е в столицата като може би прави опити да се сдобри с гаджето.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.