Софи Маринова се превърна в истинска гротеска

Ромската перла се подложи на основен тунинг

https://goreshto.net/shoubiznes/sofi-marinova-se-prevarna-v-istinska-groteska/54646 Goreshto.net
Софи Маринова се превърна в истинска гротеска

Ромската перла се подложи на основен тунинг

Прави впечатление, че в последно време тунингът на ромската перла Софи Маринова, е безкраен.

 

Запознати издават, че се разделя с колосални суми, които потъват в джоба на известни родни пластични хирурзи, за да изглежда още по-красива, но на практика се получава обратният ефект и видът й е все по-комичен. Последно уголеми и повдигна силиконовия си бюст. През годините тя се подлага на регулярни операции за повдигането му.

 

Корекциите по лицето й също не са никак малко и се е наблъскала до краен предел със „задължителните“ напоследък ботокс и филъри. В резултат на всичко това лицето й наподобява до голяма степен житена питка. Да не пропуснем и прекалено плътните вежди, които си направи и които често са обект на подигравки. Именно заради тях се сдоби и с прякора Фараона, тъй като все повече заприличва на египетския фараон Тутанкамон. Устните й също са се превърнали в истинска гротеска.

 

Тъй като обича да ходи със зализана коса, няма как голямото й чело да не се набие на очи.

В крайна сметка джуките, веждите, тъмната коса, смуглият тен и ботоксът я правят да прилича все повече на изчезналата криптокралица Ружа Игнатова, която също е от ромски произход. Произхожда от стар ромски клан от плевенските села, макар категорично да се опитваше да отрече този факт.

 

И докато ФБР издирва Ружа Игнатова под дърво и камък, у нас си имаме нейно копие – Софи Маринова. Тя дотолкова е заприличала на измамницата, че част от феновете й се опасяват да не закопчеят нея, мислейки я за Ружа.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.