Софи Маринова ще се разбие от участия през септември и ще прибере повече от солиден хонорар

В някои от дните има по два концерта

https://goreshto.net/shoubiznes/sofi-marinova-shte-se-razbie-ot-uchastiya-prez-septemvri-i-shte-pribere-poveche-ot-soliden-honorar/142753 Goreshto.net
Софи Маринова ще се разбие от участия през септември и ще прибере повече от солиден хонорар

В някои от дните има по два концерта

След като Софи Маринова обяви програмата си за септември, стана ясно, че има цели 18 участия през месеца, а списъкът продължава да набъбва и със сигурност ще добави и някое частно парти. Никак не са малко датите, в които ромската перла ще има по два концерта.

 

Последното й излизане на сцената този месец ще е в Кранево. Към днешна дата хонорарът й е твърдо 12 бона. На практика това означава, че в края на този месец, тя ще прибере поне 216 000 лева, а нищо чудно да са и повече. Любопитно е обаче дали декларира тези доходи пред НАП, предвид че е публична тайна, че не обича да си плаща данъците и взима солидните суми на ръка и обикновено обявява пред хазната едва 10% от реалните хонорари. Това ставна ясно от разкритията, направени от собственици на заведения, които плащат без документи почти цялата сума в брой.

Всъщност предвид факта, че ромката има да спонсорира огромна рода от над 20 братовчеди, лели, чичовци и племенници, парите едва ли са толкоз много.

Освен това не може да се отрече фактът, че Софка е сред най-желаните певици за купон и интересът към нея не намалява, а и тя самата не се отказва от пеенето, тъй като трябва да припечелва.

 

За разлика от голяма част от колежките й, които разчитат на половинките си да ги издържат, Софка винаги е била по-заможна от мъжете си, които само са й харчели парите.

Припомняме, че преди години тя си бе купила два апартамента в столичния квартал „Драгалевци“, но те й бяха взети от кредитори, тъй като по това време чалга певицата харчеше хонорарите си за Гринго и затъна до уши в борчове. Само за излизането му на свобода, тя брои около 100 бона подкуп, след което на няколко пъти трябваше да измъква и сина си Лоренцо от ареста, което пък съвсем изпразни джобовете й.

 

Да не пропускаме и факта, че освен официалния си хонорар, Софка прибира и солидни бакшиши от по-заможните си фенове, които разбира се приема на драго сърце.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.