Софка ще ни скъса: Угоява бъдещата си снаха, за да й роди "златни" внучета! (СНИМКИ)

Софи Маринова равна няма, с нея не може да ти е скучно!

https://goreshto.net/shoubiznes/sofka-shte-ni-skasa-ugoyava-badeshtata-si-snaha-za-da-y-rodi-zlatni-vnucheta-snimki/113124 Goreshto.net
Софка ще ни скъса: Угоява бъдещата си снаха, за да й роди "златни" внучета! (СНИМКИ)

Софи Маринова равна няма, с нея не може да ти е скучно!

Няма скука, няма рутина ако Софи Маринова е наблизо. Ромската перла е такава фурия и зевзек, че направо ще ни скъса с действията и най-вече с лафовете си. Хубавото й е, че е естествена и каквото й е на акъла, това й е на устата...

Днес тя разсмя мрежата като показа как обилно храни бъдещата си снаха - гаджето на Лоренцо - Мария Лалева. Мария е на море със Софка, която я завела на Несебър и не спира да я угоява.

Като казваме "угоява", разбирайте го буквално. Маринова не спира да реди софри пред крехката иначе Мария и да я кара да яде повечко - по-мазничко и по-сладичко, че да й народи "златни" внучета.

"Така ами, няма да си някаква немощна кльощавела, че да се чудим как ще се пръкне бебето. Ще си хапваш, моето момиче, ще си почиваш, за нищо да нямаш дертове. Аз си те гледам така, както съм си гледала Лоренцото", смее се Софчето.

Както знаем, сватбата на двамата млади е предвидена за догодина, но както я е подкарала Софито, като нищо младоженката ще трябва да се вмества в голям размер булчински рокли...

Иначе определено и двете са много сладки, а се разбират от една дума. Всъщност тя Софка си е лесна за разбиране, защото не търси кусури и не е махнаджийка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.