Спря дрогата и се метна на колело: Явор Бахаров бръмчи с велосипед за 6 бона!

Явор Бахаров твърди, че това повече му допада!

https://goreshto.net/shoubiznes/sprya-drogata-i-se-metna-na-kolelo-yavor-baharov-bramchi-s-velosiped-za-6-bona/131142 Goreshto.net
Спря дрогата и се метна на колело: Явор Бахаров бръмчи с велосипед за 6 бона!

Явор Бахаров твърди, че това повече му допада!

38-годишният Явор Бахаров явно е решил да се вземе в ръце и да спре, или поне да намали, алкохола и дрогата. И виждаме, че се старае, иначе нямаше да може да пази равновесие на колелото, с което се движи из столицата през последната година.

Както знаем, миналата пролет му бе отнета шофьорската книжка, след като го задържаха да шофира друсан и пиян. Наказанието му е за две години, а той нямаше друг избор, освен да яхне велосипеда. Колелото на младия брат Бахаров обаче е електрическо и на цена от 6 000 лева.

Явор твърди, че с него му е не само по-лесно, но и по-приятно из столичните улици, защото така успява да се промуши между автомобилите и да избегне целия кошмарен трафик.

Братът на Захари Бахаров още е с приятелката си Рая Пеева, с която живеят заедно от години и която беше до него през всичките му кризи, проблеми с агресията и пиячката.

Двамата се разделяха доста често през първите години от връзката си и бурни скандали не им липсваха, но с времето са се напаснали и са се научили да се "четат" като отворени книги. А дали ще заговорят и за сватба и деца, това само бъдещето ще покаже.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.