Стана ясно кой е мъжът до Тони Димитрова

Доктор Обрейков е ръководител на УМБАЛ – Бургас и се ползва с уважение от гилдията

https://goreshto.net/shoubiznes/stana-yasno-koy-e-mazhat-do-toni-dimitrova/52037 Goreshto.net
Стана ясно кой е мъжът до Тони Димитрова

Доктор Обрейков е ръководител на УМБАЛ – Бургас и се ползва с уважение от гилдията

Известната певица Тони Димитрова има връзка с един от топ хирурзите на Бургас от поне 3 години. Въпреки, че тя ревниво крие личния си живот и отношения стана ясно, че човекът до нея е д-р Мирослав Обрейков, който ръководи УМБАЛ – Бургас. Изпълнителката на хита „Ах, морето“ си е патила от публичността и упорито крие всичко за връзката си.

Дори между нея и д-р Обрейков има „споразумение“ да не разгласяват личните им отношения. Тази конспирация налага дори в родния си град да не излизат заедно, тъй като всички ги познават и веднага ще се разбере тайната им. Предпочитат да се срещат на уединени места без много свидетели наоколо, като често и ходят заедно на почивни в чужбина.

Близки до певицата споделят, че двамата не живеят заедно, но все пак тя е много щастлива с него. Те гледат да прекарат всяко свободно време заедно.

Във всички публични участия и интервюта Димитрова тотално отказва да отговори на напористите журналисти дали има човек до нея и кой е той. Нейни приятелки споделят, че тя си е патила много от публичността и известността и се е зарекла следващата й любов да бъде тайна. Те споделят, че са забелязали двамата да прекарват коледните празници заедно.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.