Станимир Гъмов тъне в самота: Не издържам вече без жена! (ВИЖ ТУК)

Станимир Гъмов наближава петдесетака и се зае да си търси булка!

https://goreshto.net/shoubiznes/stanimir-gamov-tane-v-samota-ne-izdarzham-veche-bez-zhena-vizh-tuk/113741 Goreshto.net
Станимир Гъмов тъне в самота: Не издържам вече без жена! (ВИЖ ТУК)

Станимир Гъмов наближава петдесетака и се зае да си търси булка!

Булка на дърти години ще търси Станимир Гъмов. Разбира се, надали в главата му блести идеята за пищна сватба и бели цветя по масите, но актьорът за първи път сподели откровено и публично, че се чувства все по-самотен.

Знаем, че от години той не може да се свърти в наистина стабилна връзка, която да издържи повече от няколко месеца. Доскоро това не му беше проблем и дори показваше, че се забавлява и такова е желанието му - да бъде свободен, да прави, каквото си иска и да не се съобразява с никого, още по-малко с някаква мрънкаща и вечно недоволна женичка.

Е, очевидно с времето, а и с това, че наближава петдесетака, Гъмов се е замислил за старостта. Вярно е, че последната е още далеч от него и той е в разцвета на силите си, но ако продължи да се носи така безхаберно по течението, шансовете му за любов намаляват драстично.

"Да, искам да си намеря гадже. Да си имам жена, с която да се разбираме и да ни е хубаво - абе, да живеем заедно. Сам не е работа, особено за мъж. Жените се справят по-добре от нас в такива положения, но ние мъжете сме кекави твари, искаме си грижата, топлината", казва Гъмича.

И даже се бъзика, че жената, която търси, трябва да го харесва като актьор, защото иначе не е от хубавците и няма с какво да я впечатли. Ами, пожелаваме му да я намери!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.