Станислав спечели 100-те бона от „Хелс Китчън“

Победителят в 5-и сезон посъветва хората да вярват в себе си и мечтите си

https://goreshto.net/shoubiznes/stanislav-specheli-100-te-bona-ot-hels-kitchan/110397 Goreshto.net
Станислав спечели 100-те бона от „Хелс Китчън“

Победителят в 5-и сезон посъветва хората да вярват в себе си и мечтите си

Името на победителя в петия сезон на „Кухнята на Ада“, е Станислав Иванов.

 

Той успя да преодолее всяко едно от препятствията по пътя му благодарение на решителността и кулинарната си изтънченост.

По този начин успя да хвърли в нокаут всички конкуренти по пътя си към върха и спечели голямата награда от 100 хиляди лева.

 

Съветът му е хората да вярват в себе си, защото така мечтите се сбъдват. Категоричен е, „е стремящите се към успеха, винаги успяват.

Както вече стана ясно той е собственик на сладкарски цех в Перник, където живее от години, иначе е от Ямбол.

 

Отдавна си мечтаел да е известен, макар бизнесът му да върви отлично. Стартът на известността си дал в социалната мрежа Тик-ток, където готви гол до кръста и така успява да привлече вниманието на голяма част от представителките на нежни пол, които му стават последователки.

 

Освен сладкар, Станислав е фитнес маниак, на което дължи перфектното си тяло. Както стана ясно в Кухнята на Ада, той умее да приготвя не само сладкарски изделия, а и други шедьоври.

Той успя да впечатли шеф Виктор Ангелов със силната си мотивация и желание да се учи. Именно по този начин жънеше победата една след друга, превръщайки се в естествен лидер на кулинарното риалити.

Източник: lupa.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.