Стефан на Гала разби: Преди да я срещна на живо, не я понасях! Дразнеше ме зверски!

Гала и Стефан Николов са заедно от години, а той чак сега призна нещо неочаквано!

https://goreshto.net/shoubiznes/stefan-na-gala-razbi-predi-da-ya-sreshtna-na-zhivo-ne-ya-ponasyah-drazneshe-me-zverski/130393 Goreshto.net
Стефан на Гала разби: Преди да я срещна на живо, не я понасях! Дразнеше ме зверски!

Гала и Стефан Николов са заедно от години, а той чак сега призна нещо неочаквано!

От години са заедно Гала и Стефан Николов. Толкова години, че вече като че ли никой не помни времето, в което не са били двойка. А мнозина даже считат Стефан за баща на дъщеря й Мари Будева, макар това да е съвсем друг човек.

Гала не пропуска да заяви публично неувяхващата си любов към по-младия от нея Стефан, затова думите, които той изрече сега и то публично, шокираха аудиторията. Тях Николов ги произнесе в подкаста на Тото от Скандау и сподели неща, които изглеждат абсурдни. Като например това, че не е понасял Гала в началото...

"Знаех коя е Гала, разбира се, гледал съм я доста пъти по телевизията. Но докато не я срещна реално в живота, често казано, не я харесвах особено. Да не кажа, че ме дразнеше жестоко и я смятах за префърцунена лигла. Помня как веднъж в предаването й трябваше да направи нещо, а тя го даде на друг човек и тогава адски ме подразни", разказва Стефан.

Знаем, че реално съдбата го е събрала с Гала, след като си харесал някаква мацка и й поискал телефонния номер, а тя го изпързаляла и му дала фалшив. Номерът, който измислила обаче, се оказал телефонният номер на Гала - като по филмите, а?!

Оттам насетне всичко е ясно, макар че и до днес фенове на Гала се чудят какво толкова намира в този мъж, че на всичко отгоре го и издържа финансово.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.