Стефан в шок: Гала едва не "оправи" младия Дарин Ангелов в ефир! (съвсем изплиска - СНИМКИ)

Гала е готова на всичко, само и само да съхрани рейтинга на предаването си!

https://goreshto.net/shoubiznes/stefan-v-shok-gala-edva-ne-opravi-mladiya-darin-angelov-v-efir-savsem-izpliska-snimki/111897 Goreshto.net
Стефан в шок: Гала едва не "оправи" младия Дарин Ангелов в ефир! (съвсем изплиска - СНИМКИ)

Гала е готова на всичко, само и само да съхрани рейтинга на предаването си!

Стефан Николов на Гала със сигурност бързо се е разсънил днес, ако и да се е успал, защото половинката му надмина себе си в ефир. 56-годишната Гала скочи на младока Дарин Ангелов, който е неин панелист и аха да го "оправи" в ефир, майтапят се зрители.

Сценаристите измислиха поредната тъпотия, барем закрепят отдавна спадналия рейтинг на предаването - те пльоснаха две легла в студиото, в които уж се правеха на заспали Дарин и Георги Блажев.

Гала трябваше да ги събуди и се чудеше с кого да започне като не му мисли много. Тя директно се стовари върху Дарин Ангелов и реши да му изпляска една звучна целувка по бузата, защото будилник нямало да му помогне - спял дълбоко.

"Ще го събудя като спящата красавица", изчурулика Гала, а Дарин веднага скочи и писна, че пчелите идвали. Това, разбира се, бе заигравка със Стефан, който гледа кошери. Заплахата с мъжа й обаче хич не стресна Гала, явно развълнувана от младото агнешко.

Е, тя не го целуна втори път, но и това, което направи, бе достатъчно, за да разбуни духовете в нета и да накара потребителите да ги погнат с бъзици за лелята и лъвчето. А дали Стефан е гледал тази идилия, само той си знае.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.