Стига, бе: Ето защо възрастната Мария Чанкова се занимава с брадъра Ричард Величков!

Всички се чудеха на връзката между Ричи Тъпото и Мария Ченкова!

https://goreshto.net/shoubiznes/stiga-be-eto-zashto-vazrastnata-mariya-chankova-se-zanimava-s-bradara-richard-velichkov/137231 Goreshto.net
Стига, бе: Ето защо възрастната Мария Чанкова се занимава с брадъра Ричард Величков!

Всички се чудеха на връзката между Ричи Тъпото и Мария Ченкова!

Фитнес инструкторът Ричард Величков, който показа колко пари струва още в Брадъра, а после се опита да прави пари, продавайки опасни хапчета за отслабване, не се е променил. Напротив - Ричи Тъпото, както го наричат, използва всяка възможност за аванта, за вадене на лесни пари и за "муфтене" на хора.

Обяснимо защо той е уж във връзка с Мария Ченкова от Велинград, която може да му бъде едва ли не майка. Знаем, че дамата тренира при Ричито и така всъщност е станала заварката помежду им. Ченкова е счетоводител по професия, но има пари, както и наследствени имоти. Тъкмо подходящата жена, в която да се "влюби" Ричито.

Мнозина обаче се чудеха защо тя е с него и ето, че запознати разкриха причината. Оказа се доста прозаична, разбира се, просто Ченкова ползвала Величков като жиголо.

"Той е тъп, ама изключително тъп, но това не пречи да се раздава в леглото и да й прави всичко, което тя си пожелае. Основно едно нещо и се сещате кое е то - всяка жена го обича... За да има някой лев на другия ден и да си купи едва-две модерни тениски, Ричито и на главата си ще застане. Угажда й във всичко, което тя поиска в кревата. Иначе любов - дръжки! Ще го изрита при пръв удобен случай като си намери друга играчка", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.