Стига, бе: Това певицата Рени ли е?! Не може да бъде! (СНИМКИ)

Рени реши изцяло да смени визията!

https://goreshto.net/shoubiznes/stiga-be-tova-pevicata-reni-li-e-ne-mozhe-da-bade-snimki/127484 Goreshto.net
Стига, бе: Това певицата Рени ли е?! Не може да бъде! (СНИМКИ)

Рени реши изцяло да смени визията!

Казват, че жената се решава на кардинална промяна във външния вид и особено в косата, когато минава през някаква голяма промяна и в живота си. Дали е влюбена, или се разделя с партньора си, а може би се чувства самотна, но... общо взето това са поводите за толкова драстична промяна.

Днес Рени буквално шокира феновете си като се раздели окончателно (е, поне на този етап) с русата си коса. Тя беше нейна запазена марка, знаем, че певицата винаги е била блондинка. Сега обаче тя оповести, че е минала официално в редиците на брюнетките и се появи с визия, каквато не сме очаквали.

Потребителите имаха различно мнение, но според мнозина новият цвят на косата на чалга дивата е хубав и й отива. Е, няма как да разберем кой от двата цвята я прави по-млада, защото на снимките, особено на втората, Рени така се е докарала с филтри и с фотошоп, че сама си е свалила едно 20-ина годинки от реалната възраст.

По време на последното й интервю в телевизионен ефир преди седмици, тя изглеждаше коренно различно и тогава годинките определено си й личаха. Тук обаче може да й кажем евала, като единственото, което й остава, е да си намери и нов мъж, до когото да е щастлива. Пожелаваме й го!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.