Стотици попиляха Диона: Лицемерка, как нямаш срам?! (певицата зове от манастир да мислим за душите си - ВИЖ ТУК)

Диона се върна от Дубай и отиде в манастир!

https://goreshto.net/shoubiznes/stotici-popilyaha-diona-licemerka-kak-nyamash-sram-pevicata-zove-ot-manastir-da-mislim-za-dushite-si-vizh-tuk/144694 Goreshto.net
Стотици попиляха Диона: Лицемерка, как нямаш срам?! (певицата зове от манастир да мислим за душите си - ВИЖ ТУК)

Диона се върна от Дубай и отиде в манастир!

Стотици, да не кажем и хиляди, потребители попиляха чалга дивата Диона след една от последните й снимки в нета. А именно - селфи от манастир. Да, Диона се върна от Дубай наскоро, където кой знае как и с кого е вършала и... хукна към манастир.

Тя избра лозенската Света обител "Свети Спас" и не само, че се тагна оттам, но и написа над селфито си: "Мисли за душата си!"... Ти да видиш... Диона?! Същата тази Диона, която друса и кара кола, която рекламира енергийни субстанции за шмъркане през носа и още, и още простотии...

Хората в мрежата я погнаха моментално и я призоваха да прави, каквото иска, но да не се преструва на "светица", защото това е огромен грях.

"Как не те е срам, поне малко свян и страх нямаш ли?! Явно не. Ти ще говориш за душата, за морал и ценности, точно ти?! Я се скрий някъде, или по-точно - я си покажи циците. Това правиш винаги и утре пак ще го направиш, нали?! Не ни се прави на "монахиня", защото не ти отива", сдъвкаха я в мрежата.

Сигурни сме обаче, че Диона ще "си го премести". Тя отдавна е доказала, че действа на принципа - никоя реклама не е лоша, стига да се говори за теб.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.