Страшен скандал между Дичо и Карина, тя е бясна: Ще те претрепя!

Дичо и Карина са заедно отдавна, но той си проси белята!

https://goreshto.net/shoubiznes/strashen-skandal-mezhdu-dicho-i-karina-tya-e-byasna-shte-te-pretrepya/138259 Goreshto.net
Страшен скандал между Дичо и Карина, тя е бясна: Ще те претрепя!

Дичо и Карина са заедно отдавна, но той си проси белята!

Дичо от Д2, който разбира се, отдавна не е в Д2, но си остана известен така, май си търси белята. При това със собствената си жена Карина, която е бясна. Както знаем, двамата са заедно отдавна, имат и две прекрасни деца... всичко вървеше по мед и по масло, докато певецът не реши да залага на футболни мачове.

Той го е правил вече няколко пъти като близки до него споделят, че загубите му реално са по-големи от приходите. Днес обаче Дичо бил убеден, че Испания ще победи на финала на Евро 2024 и заложил голяма сума - стотици левове, но точният им брой не е ясен.

Той бил категоричен, че Англия, която едва добутала със зор до финал, няма как да победи и няма дори минимални шансове срещу тактиците и уникалните играчи на Испания. И заложил с кеф.

Хич не й е кеф на жена му обаче, която изригнала бясна, а фученето й се чуло и от комшиите. "Аман, бе! Пак твоите залози. Не можеш ли просто да седиш и да си гледаш тъпите мачове като нормален човек?! Ще ми залага той... И какво си мислиш - че милионер ще ставаш ли?! Само пак да загубиш и да ни набуташ с пари, ще те претрепя", викала Карина и според болшинството дами, с пълно право.

А Дичо се чудел как да я омилостиви като накрая се заклел, че този път специално няма да се издъни.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.