Страшно: Дъщерята на президента Радев на ръба на анорексията! (Дарина е станала кожа и кости - СНИМКИ)

Дарина Радева е определено с поднормено тегло!

https://goreshto.net/shoubiznes/strashno-dashteryata-na-prezidenta-radev-na-raba-na-anoreksiyata-darina-e-stanala-kozha-i-kosti-snimki/127630 Goreshto.net
Страшно: Дъщерята на президента Радев на ръба на анорексията! (Дарина е станала кожа и кости - СНИМКИ)

Дарина Радева е определено с поднормено тегло!

Последната фотосесия на дъщерята на президента Румен Радев предизвика лавина от коментари и възгласи в нета. Младата Дарина Радева, която следва в НАТФИЗ и вече се изявява на доста места, е станала плашещо слаба. Ако не бяхме видели снимките, нямаше да повярваме, че е отслабнала чак до такава степен.

Дрехите по нея буквално висят, а някои казват, че потникът й заплашва да я "затисне". На какво се дължи тази промяна у момичето, не е ясно, но има основно два варианта. Първият е свързан с ученето и натоварената програма, от която студентите карат предимно на кафета и цигари, а вторият - с гаджето, което я изостави, заради някаква проста силиконова бръмчалка.

Знаем, че Дарина Радева имаше връзка с момчето няколко години, но изведнъж той се появи с друга. "Каквото и да си говорим, мъжете тресне ли ги хормонът по някаква дойна крава, отиде, та се не виде. Може да съжалява после и сигурно ще съжалява, но в момента главата му тотално е изветряла откъм съдържание", коментират близки до Радева.

Всички съветват девойката да вземе да се храни повече и се чудят на родителите й как още не са решили да я стегнат и да я вкарат в пътя. "Че тя вече на анорексична бие, не може така", палят се в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.