Страшно: Вижте лицето на Моника Валериева отблизо! (още подробности)

https://goreshto.net/shoubiznes/strashno-vizhte-liceto-na-monika-valerieva-otblizo-oshte-podrobnosti/51840 Goreshto.net
Страшно: Вижте лицето на Моника Валериева отблизо! (още подробности)

Моника Валериева не може да се пребори с този дефект!

Бръмчалката Моника Валериева е преминала през десетки операции за разкрасяване като де факто тя е сменила лицето си от-до. Мона няма нищо общо с момичето, което майка й е родила навремето като всички ние сме виждали нейни снимки от времето, когато още се е подвизавала в родната Дупница.

Сега обаче се разбра, че всички операции и козметични интервенции, за които тя е броила пари през годините, не могат да й решат основния проблем, който е огромен. А именно – лицето на Валериева, гледано отблизо, без филтрите и на живо е не особено приятна картинка. Причината е чудовищното акне, с което Моника се е борила и все още се бори, но то се оказва по-силно от нея.

Близки до силиконката разкриха, че фейсът на Мона е покрит с белези от пъпки и с нови пъпки, повечето от които с гнойно връхче. Обикновено този проблем се дължи на хормонални неприятности, особено на възрастта на Мона в момента, която е доста далеч от тийнейджърската.

Тя не спирала да пръска пари за подобрението или цялостното лечение на проблема, но засега без резултат. Феновете й обаче я смятат за съвършена едва ли не, благодарение на снимките, обработени повече от професионално в любимите й социални мрежи.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.