Стресната, че ще става баба: Десислава се пропи и така си опъна лицето, че замяза на китайка! (СНИМКИ)

Десислава никога не е била привърженичка на пиенето!

https://goreshto.net/shoubiznes/stresnata-che-shte-stava-baba-desislava-se-propi-i-taka-si-opana-liceto-che-zamyaza-na-kitayka-snimki/127565 Goreshto.net
Стресната, че ще става баба: Десислава се пропи и така си опъна лицето, че замяза на китайка! (СНИМКИ)

Десислава никога не е била привърженичка на пиенето!

Певицата с ангелския глас - Десислава, се намира в нещо като сатурнова дупка, колкото и да го отрича. Знаем, че тя е на 45 години, но след броени дни ще стане баба за първи път. Синът й Майки доста избърза със създаването на потомство като забремени гаджето си още на 20 години.

Въпреки че Деси се скъсва да твърди колко се радва, че ще става баба, близки до нея разкриха, че това доста я стресира - чисто в женски, суетен план, разбира се. Доказателство за това са две неща - първото е, че певицата започна да надига чашката, за да се разведрява. Вече на няколко пъти тя е забелязана да гаврътва шотове в клубовете, което беше присъщо само на колежката й и приятелка Галена.

А и знаем, че бащата на Десислава е бил алкохолик, поради което тя винаги е била зле настроена към високоградусовите напитки. Явно обаче мисълта, че скоро ще й викат "бабо", някак я накара да посегне към тях. Сигурни сме, че не прекалява, де...

Второто доказателство е манията й по разкрасяване. Десислава така си е опънала лицето и то го е направила наскоро, че очите й са станали като на китайка. "Прекалила е, като подпухнала е и с дръпнати очички. Преди си беше по-добре", коментират фенове.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.