Сватбата й се отрази чудотворно: Няма да познаете Анелия! (СНИМКИ + къде я заведе Любомир)

Любомир Захаринов влияе феноменално на певицата!

https://goreshto.net/shoubiznes/svatbata-y-se-otrazi-chudotvorno-nyama-da-poznaete-aneliya-snimki-kade-ya-zavede-lyubomir/115733 Goreshto.net
Сватбата й се отрази чудотворно: Няма да познаете Анелия! (СНИМКИ + къде я заведе Любомир)

Любомир Захаринов влияе феноменално на певицата!

Какво ли не прави с хората любовта?! Поредното доказателство за чудодейната сила на страстите е Анелия, която не прилича на себе си, откакто разкри връзката си с Любомир Захаринов. А сега, след като призна, че той вече е и неин съпруг (официална сватба не е вдигана, може би само са подписали), тя е като преродена.

Анелия е свалила поне едно десетина годинки покрай по-младия от нея Захаринов. Знаем, че тя е минала 40-така, но преди време също не й личеше особено. Сега обаче цъфти, та връзва, поради което много потребители са убедени, че ще "върже" и плод от мъжа си.

Анелия призна, че би желала да има второ дете, нищо, че Ивон Динева е вече пълнолетна и разликата с едно евентуално братче или сестриче ще е огромна. "Никога не съм искала да раждам отново, но това е, защото никога не съм обичала така. Не знам този човек какво направи с мен, но след Коко Динев не съм изпитвала това чувство. Дори мога да се закълна, че и към Коко не съм изпитвала чак такава любов", разказва Анелия.

В момента тя е с мъжа си на море, но не у нас, а в Дубровник, където е прочута красота. Е, плажът е скалист и не е от най-разкошните като на островите примерно, но романтиката, спокойствието и уютът на градчето са точно като за младоженци.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.