Светлана Гущерова взриви с тъжно признание! (какво се случва?!)

Светлана Гущерова не крие, че се чувства зле от този факт!

https://goreshto.net/shoubiznes/svetlana-gushterova-vzrivi-s-tazhno-priznanie-kakvo-se-sluchva/130219 Goreshto.net
Светлана Гущерова взриви с тъжно признание! (какво се случва?!)

Светлана Гущерова не крие, че се чувства зле от този факт!

От сватбата си с Християн Гущеров, та до днес, Светлана Гущерова винаги се е мъчила да изглежда, да се изказва и да звучи приповдигнато и позитивно. Мнозина вярваха, че всичко в живота й върви като в приказка и се стели по мед и масло, особено с факта, че роди цели четири деца на своя Мечо - което предполага голяяма любов, нали така?!

Е, съседи чат-пат вдигат олелия и разказват как от дома на Гущерови се чуват скандали и писъци, но Светлето го отдаваше на завист и злоба от тяхна страна. Днес обаче тя най-сетне призна, че е тъжна и че има нещо, което я кара да не се чувства добре. И това е детството на децата й.

Оказва се, че отрочетата на Християн и Светлана са постоянно затворени и облъчени от телефони, телевизори и видео игри. Явно малчуганите стоят постоянно у дома, макар да имат двор на разположение, но кой знае защо са превърнати в къщни гърнета...

"Моето детство беше прекрасно и ми е много мъчно, че децата ми нямат такова, те дори не могат да си го представят. Ние тичахме и си играехме по цели дни на село, на пейката ядяхме хляб с масло и мед, а после отново започваха игрите. Криеница, стражари и апаши, народна топка... толкова много игри имаше навремето и наистина съм благодарна за това си детство", призна с носталгия Светлана Гущерова.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.