Светлана Гущерова взриви: Вижте ме колко съм богата! (СНИМКИ)

Светлана Гущерова се дразни от приказките, че имали финансови затруднения!

https://goreshto.net/shoubiznes/svetlana-gushterova-vzrivi-vizhte-me-kolko-sam-bogata-snimki/53264 Goreshto.net
Светлана Гущерова взриви: Вижте ме колко съм богата! (СНИМКИ)

Светлана Гущерова се дразни от приказките, че имали финансови затруднения!

Светлана Гущерова направи нещо, с което взриви мрежата и предизвика лавина от коментари. Много от които обаче, бяха тотално в неин ущърб. Явно половинката на Християн Гущеров реши да опровергае слуховете за финансовите затруднения на семейството и това, че са им отнели баровската къща в Драгалевци.

За целта тя изтипоса в мрежата снимки, на които е на маса и вдига чаша бяло вино. Разбира се, не винцето е акцентът, а скъпите чаши и... това, което е на ръката й.

Гривните, които виждаме, са с камъка танзанит, който се намира само на едно единствено място в Танзания. Синият камък е запазена марка на "Тифани", а цената му скача с всеки изминал ден, защото находището в Танзания е напът да се изчерпа.

Освен магнетичния танзанит, на когото приписват редица вълшебни свойства, бижутата на Гущерова са с бяло злато, а общата им цена вероятно е хиляди. Това обаче подразни потребителите, които изригнаха, че в тази криза най-малкото, което е редно да правят т.нар. популярни личности, е да парадират с лукс, за сметка на народа, който едва връзва.

"И не се фукай толкова, ами по-добре си трай, че нали знаеш - да не те зареже Хрисито след толкова хвалби", подкачат я зевзеци в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.