Светльо Витков оплю "Капките": Бесен е, че дори не са го поканили в публиката!

Светльо Витков не е харесал образа си, не харесва и шоуто!

https://goreshto.net/shoubiznes/svetlyo-vitkov-oplyu-kapkite-besen-e-che-dori-ne-sa-go-pokanili-v-publikata/128981 Goreshto.net
Светльо Витков оплю "Капките": Бесен е, че дори не са го поканили в публиката!

Светльо Витков не е харесал образа си, не харесва и шоуто!

Нито е харесал образа си, нито изпълнението, още по-малко пък харесва шоуто на Маги Халваджиян. Това стана ясно след изказването на Светльо Витков от "Хиподил" в мрежата, който тази седмица беше имитиран от актрисата Елена Атанасова.

Тя изпълни хита "Лет ми да те лов ю" и настина се постара, доколкото можа, но уви - Витков нарече всичко това, което се разигра на сцената "пълна скръб". "Това аз ли трябва да съм?! Защо гримьорите са направили образ на надебелял Емо Чолаков тогава?!", иронизира и екипа Витков.

После обаче стана ясно и защо реагира така остро към шоуто. И причината е, че той изобщо не е получил покана да присъства в публиката - така, както правят с почти всички певци, които биват имитирани от участниците.

"Не те видяхме в публиката, защо не отиде и лично да си кажеш мнението на тези идиоти?!", питаха го в нета. А Витков отвърна: "Не са ме поканили!", с което даде да се разбере, че е обиден от тенденциозното отношение към него.

Явно Халваджиян канят само "удобни" гости или тези, с които са лични приятели, но това в никакъв случай не е честно, смятат потребителите в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.