Светльо Витков взриви: Тръгва на турне с ракия, въпреки коронавируса! (виж тук)

https://goreshto.net/shoubiznes/svetlyo-vitkov-vzrivi-tragva-na-turne-s-rakiya-vapreki-koronavirusa-vizh-tuk/51161 Goreshto.net
Светльо Витков взриви: Тръгва на турне с ракия, въпреки коронавируса! (виж тук)

Светльо Витков и групата му тръгват на турне из България!

Фронтменът на Хиподил Светльо Витков разтърси мрежата с новината, че тръгва на национално турне. Въпреки коронавируса, който ще бори с ракия. Той обаче не се шегува с риска от болестта и съветва хората да са особено внимателни. Ето какво заяви:

"Турне на Светльо и Легендите под надслов: Коронавирус Vs. Ракия!

Уважаема публика,

Няма да коментирам наложената мярка от Министерски съвет заради коронавирус и отмяната на всички събития за неопределен период...

Тя е напълно логична, за да не бъде обвинено правителството, че не е предприело нужните мерки при евентуално разпространение на вируса.

В същото време, ресторантите и кафенетата, банките и моловете, градски транспорт, касите и офисите продължават да работят. Театри, читалища и други, които са с държавно финансиране ще спазят мярката. Но частните - не могат да си позволят този лукс, защото наемите, заплатите и осигуровките си вървят. И държавата няма как да поеме натрупаните им загуби в този „неопределен период”. Музикалните групи като нас, които нямат финансова зависимост от страна на държавата, ще продължат участията си. Въпреки майтапите ми с коронавируса, апелирам към всеки, който не се чувства добре или има съмнение, че може да го е лепнал, да се отнесе сериозно и да не заплашва своето и здравето на другите, а веднага да се изследва. Разбирам и хората, които имат малки деца, както и пенсионерите, че са наплашени и притеснени, но... Нашата публика, за разлика от тази на поп фолка, на Ар ен Би, както и на Криско... е предимно от хора НАД 18 годишна възраст. За разлика и от публиката на Веско Маринов - е под 70 години. Освен това употребява и неподозирани количества алкохол, които в случая ще бъдат единствено с превантивна мярка. Разбира се, ако случайно има и такива, които не близват - да си стоят в къщи пред телевизора и да чакат да им кажат, че опасността е преминала. Така че... за момента, ако няма някакви форсмажорни обстоятелства, концертите на Светльо и Легендите през Март ще продължат в следния “определен период”: 13 Март - клуб “Кафе Театър” - Севлиево; 14 Март – Rocka Rolla - Търново; 20 Март – Rock’n’”Rolla – София; 27 Март – Полинеро – Пловдив. До скоро... смъртница - ракия над 50 градуса!", взриви Светльо Витков.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.