Тафкова, не ти ли писна: Първо си измисли годеж от несъществуващо гадже, а сега и нова кола! (ВИЖ ТУК)

Венцислава Тафкова не спира да се излага!

https://goreshto.net/shoubiznes/tafkova-ne-ti-li-pisna-parvo-si-izmisli-godezh-ot-nesashtestvuvashto-gadzhe-a-sega-i-nova-kola-vizh-tuk/116578 Goreshto.net
Тафкова, не ти ли писна: Първо си измисли годеж от несъществуващо гадже, а сега и нова кола! (ВИЖ ТУК)

Венцислава Тафкова не спира да се излага!

Напъните за слава и известност на безинтересната бивша Мис България - Венцислава Тафкова не спират. Нещо повече - вече се превръщат в наистина нелепо и смешно фиаско, което единствено тя не може да проумее. Защо ли?!...

Тафкова не спира да си плаща на медии, за да я рекламират и да обясняват колко желана, богата, платена като инфлуенсър и преследвана от мъжете е. Само преди седмица се разкри измамата с годежния й пръстен, който уж готиното й гадже й подарило. Въпросното гадже се спряга за ММА боец, но така и не излезе ни името му, ни чудо.

В един момент самата Венциславка призна, че пръстенът е подарък от баща й, който е с добър бизнес в родния й Пловдив. Сега се случва същото и с уж новата й кола, която била подарък от същия този мистериозен ММА шампион и струвала 150 000 лева.

Взела Тафкова, че си направила селфи от някакъв джип и клакьорите й в медиите - хоп, моментално го изкараха подарък. Така де, подарък е. Само дето този, който се твърди, че й го е подарил, не знае.

"И колата, ако реално има нова такава, пак й е от тате. А тя нека продължи да се филмира и да смята, че някой й вярва, че има сериозна връзка с богаташ. Хайде, покажи го, де! Поне обувките му покажи", коментират потребители в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.