Така се прави: Превзетият мъж на Гергана Малкоданска й уреди предаване в Нова ТВ! (ВИЖ ТУК)

Гергана Малкоданска се връща в Нова ТВ заради мъжа си!

https://goreshto.net/shoubiznes/taka-se-pravi-prevzetiyat-mazh-na-gergana-malkodanska-y-uredi-predavane-v-nova-tv-vizh-tuk/144914 Goreshto.net
Така се прави: Превзетият мъж на Гергана Малкоданска й уреди предаване в Нова ТВ! (ВИЖ ТУК)

Гергана Малкоданска се връща в Нова ТВ заради мъжа си!

Богат и с добри връзки мъж ако си хванеш, дюшеш ти дошло. Гергана Малкоданска е сред тези, които най-добре знаят истинността на тези думи. Преди години тя взе акъла на известния интериорен дизайнер Алекс Ковачев, а после и роди от него.

Двамата живеят в лукс и не спират да пътуват, а ето че сега, когато й поомръзна и се чуди с какво да се захване, отново Ковачев дава рамо. Източници от кухнята на Нова телевизия разкриха, че Герито не само ще се връща на работа като синоптичка, ами ще си има и своя лична рубрика в сутрешния блок. Рубриката ще ни учи да живеем красиво и да декорираме домовете си, да ги ремонтираме и все неща, свързани с професията на мъжа й.

"Разбира се, че Алек й го издейства това. С пари, с реклами, как иначе?! Всяка втора мисирка в телевизиите напъва за собствено предаване или рубрика, но малцина се докопват до това. Не е лесно. Трябва или мъжът ти да е с влияние, или да си любовница на подходящия тип. Само дето любовницата постоянно трепери да не я смени друга", смеят се от медията.

Очаква се Малкоданска да се развихри на екран съвсем скоро, но не е изключено и доста от колегите й да не я посрещнат с "хляб и сол" след тази шуробаджанащина.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.