Такава обида не е звучала в ефира досега: Цитиридис унизи брутално Дара! (ВИЖ ТУК)

Николаос Цитиридис и Дарина Йотова едва ли ще се гледат топло оттук насетне!

https://goreshto.net/shoubiznes/takava-obida-ne-e-zvuchala-v-efira-dosega-citiridis-unizi-brutalno-dara-vizh-tuk/119016 Goreshto.net
Такава обида не е звучала в ефира досега: Цитиридис унизи брутално Дара! (ВИЖ ТУК)

Николаос Цитиридис и Дарина Йотова едва ли ще се гледат топло оттук насетне!

Брутална обида прозвуча в ефира на Би Ти Ви. Думите излязоха от устата на Цитиридис по време на шоуто му и уцелиха Дарина Йотова, която побесня, но се опита да го прикрие. Унижението бе голямо и дори да е било хрумка на сценаристите, не е оправдано и едва ли ще бъде забравено скоро от певицата.

Знаем, че Дарина Йотова е жури и ментор в "Гласът на България". Това бе и поводът тя да седне на диванчето срещу Цитиридис, заедно с останалите си трима колеги.

В един момент гъркът заяви, че, видиш ли, знаел фамилиите на всички ментори, освен тази на Миро от Каризма. И започна да ги изрежда: "Ето на, знам Иван Лечев, Мария Илиева, Дара Екимова..." - и точно тук беше взривът.

Екимова?! Всички са наясно, че Дара Екимова е друга певица, дъщерята на Ива Екимова и Дими от Сленг. А нашата Дара е Дарина Йотова, не Екимова.

В първите секунди Дарето не загря какви ги плещи гъркът, но после зяпна от шока и скочи. "Екимова?! Аз Екимова?! Това ли ти беше смешката и скечът?! Ха-ха, много си забавен, направо върхът! Ще си дам всичките пари, за да ти дойда на представлението", опита се да го иронизира Дарето, но й личеше, че е бясна и това е нормално.

Разбира се, Миро също остана обиден от факта, че не му знаят фамилията, която, впрочем, е Костадинов.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.