Тъпа, та дрънка!! Ергенката Мони Зенгинер направи национална драма от това, че си... отряза ноктите!

Мони Зенгинер наистина се показа адски проста!

https://goreshto.net/shoubiznes/tapa-ta-dranka-ergenkata-moni-zenginer-napravi-nacionalna-drama-ot-tova-che-si-otryaza-noktite/126405 Goreshto.net
Тъпа, та дрънка!! Ергенката Мони Зенгинер направи национална драма от това, че си... отряза ноктите!

Мони Зенгинер наистина се показа адски проста!

Ако си тъп, то това е за цял живот! Поредното доказателство за липса на ум е ергенката Мони Зенгинер, която се оказа адски просто парче. А после се чудихме защо Евгени Генчев не само не я целуна нито веднъж, ами дори не я покани на лична среща. Че какво ще прави пианистът с това... нещо, което сигурно не е и чувало за IQ...

Искате да се уверите в това ли?! Ами, ето, заповядайте... Монито счете за необходимо да пусне клипче в мрежата, чието съдържание е адски важно и от фундаментално значение за света.

В него тя предупреди последователите си, че ще останат шокирани, затова е по-добре да поседнат и... пусна видеото. И от какво, смятате, трябваше да се впечатлят, че и шокират хората?! От това, че Зенгинер си отряза... ноктите.

Шок! БоНба! УжасТ! Нечувано и невиждано събитие от огромно значение за глобалното затопляне... Направо ще й паднем на колене от благодарност... Монито обаче и за миг не се усети, че е проста, поради което продължи да намила и да обяснява как ноктите си тя може и да ги отреже, но екстеншъните от главата си няма да махне, ако ще и турско да стане.

"Абе, моме, ти сега преструваш ли се, или верно си толкова неподправено тъпа?! Защото ако си такава, то учените от някой институт биха се поинтересували от теб", попиляха я в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.