Търпелива жена: Чалга дивата Юнона чакала среща с мъжа си цели 3 години!

Юнона се омъжи наскоро, твърди, че е щастлива!

https://goreshto.net/shoubiznes/tarpeliva-zhena-chalga-divata-yunona-chakala-sreshta-s-mazha-si-celi-3-godini/132579 Goreshto.net
Търпелива жена: Чалга дивата Юнона чакала среща с мъжа си цели 3 години!

Юнона се омъжи наскоро, твърди, че е щастлива!

По принцип чалгарките не се славят с особено търпение и кротост, но една от тях явно прави изключение. Става дума за едрогърдата Юнона, която се омъжи наскоро и най-после приказката й се сдоби с щастлив край. За сметка на това обаче, до него не се стигнало нито лесно, нито бързо...

Юнона шокира с признанието, че е започнала да чака мъжа си още от самото начало, дори и за първата им среща. Цели три години тя търпеливо чакала да се срещне с него очи в очи, а той все й връзвал тенекии... Разбира се, в друг смисъл.

"Имам бизнес със земеделие и мои близки ми бяха препоръчали него като човек, с когото може да се работи добре. Свързахме се, няколко пъти говорихме по телефона и все се уговаряхме да се видим, но все не ставаше, той ме връзваше", смее се певицата. А, когато най-после се видели, разстоянието от първата им целувка до първата сериозна среща, било месец и половина.

"Тогава минавах през тежък етап от живота си и не знам, просто така се случи. Но с него явно се намерихме. Е, ще си призная, че аз избързах и му дадох зор за сватбата, защото му обясних, че нямам намерение да седя и да дремя цял живот с единия диамантен пръстен на ръката", признава си Юнона.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.