Тъжно: Голямата любов на покойния Христо Живков разкри драмата на живота му!

Виргиния Захариева и Христо Живков се обичали до лудост!

https://goreshto.net/shoubiznes/tazhno-golyamata-lyubov-na-pokoyniya-hristo-zhivkov-razkri-dramata-na-zhivota-mu/54576 Goreshto.net
Тъжно: Голямата любов на покойния Христо Живков разкри драмата на живота му!

Виргиния Захариева и Христо Живков се обичали до лудост!

Тя е голямата му любов и май е останала такава до края. Става дума за писателката и журналист Виргиния Захариева, която има сериозна връзка с  покойния вече актьор Христо Живков, отишъл си от света едва на 48 години. Както вече стана ясно, той е боледувал от рак в Щатите, но не е успял да го пребори.

Виргиния обаче има теория за болестта и за края му като разкри най-голямата драма на Живков. А тя е, че след филма "Страстите Христови", в който се прочува, е останал без работа и без предложения в Лос Анджелис.

"Това го мъчеше, болеше го. Опитваше къде ли не, искаше да играе, имаше огън и жар в него, обичаше работата си, но се почувства отритнат и сам. Не мога да твърдя със сигурност, но мисля, че това го смаза и стана и причина за болестта му", казва Виргиния.

Двамата с нея се запознават в началото на хилядолетието, когато Христо е още на 25 години, а тя е доста по-възрастна от него (към днешна дата Захариева е на 63 лазарника). Разликата в годините обаче не е причина да не се влюбят до полуда и да имат наистина сериозна и дълга връзка.

"Нещо повече - аз бях тази, която реши, че трябва да се отдръпне от него и да го остави, да го провокира да замине за Америка, за да гони мечтите си. Не исках да го спирам, защото знаех какъв талант има", споделя Виргиния.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.