Тази надмина Андреа и Камелия: Венцислава Тафкова с тежко разминаване между фейк и реалност! (ШОК СНИМКИ)

Венцислава Тафкова се докара на жена, която не съществува!

https://goreshto.net/shoubiznes/tazi-nadmina-andrea-i-kameliya-vencislava-tafkova-s-tezhko-razminavane-mezhdu-feyk-i-realnost-shok-snimki/119605 Goreshto.net
Тази надмина Андреа и Камелия: Венцислава Тафкова с тежко разминаване между фейк и реалност! (ШОК СНИМКИ)

Венцислава Тафкова се докара на жена, която не съществува!

Все бива, все може да се "поразкраси" една жена, но хубаво е поне близките й да я разпознаят. Е, това не важи за Венцислава Тафкова, за която сме сигурни, че и родителите й ще се чудят коя е тази, дето се мъдри в профила й...

Снимката, която виждате, е публикувана от пловдивчанката с напъни за звезда и е сред най-скорошните й фотоси. Бързаме да уточним, че преди броени дни тя бе забелязана на светско събитие и по физиономията й нямаше никакви видими следи от пластични операции и прочие.

Което ще рече едно - това лице, което е на всеки друг, но не и на Венцито, е изработено от професионална програма за филтри и за фотошоп. Вярно, майсторска работа за снимка, но само ако живееш в друг континент и няма опасност някой да те срещне на живо.

Тафкова обаче се разхожда из столицата всеки ден, така че е засичана от не един и драма свои последователи. Които й препоръчват да си купи и да носи бурка на улицата, за да може поне известно време хората да вярват на илюзиите й в нета.

"Пълен фейк, тая надмина Андреа и Камелия, при това взети заедно. Че то дори излъчването й на това фото няма нищо общо с нейното, да не говорим за чертите. Пълна пародия е тази уж миска, от която никой не се вълнува, а тя, милата, драпа ли драпа", коментират я в мрежите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.