Теди Александрова изкърти: Пожелая ли някой мъж, той е мой! (Верно ли, бе?! Я си спомни Емрах!)

Теди Александрова си говори небивалици!

https://goreshto.net/shoubiznes/tedi-aleksandrova-izkarti-pozhelaya-li-nyakoy-mazh-toy-e-moy-verno-li-be-ya-si-spomni-emrah/121450 Goreshto.net
Теди Александрова изкърти: Пожелая ли някой мъж, той е мой! (Верно ли, бе?! Я си спомни Емрах!)

Теди Александрова си говори небивалици!

Скандалната чалгаджийка Теди Александрова втрещи потребителите в профила си с нещата, които декларира. Точно така - тя не просто ги сподели, тя ги декларира като нещо, което е едва ли не вселенски закон и истина.

Като това, че знаела как да сбъдва всичките си желания и да омайва мъжете. Нещо повече - който и мъж да си набележела и да го пожелаела, той - хоп - и ставал неин. Бързо и едва ли не завинаги.

"Не знам дали всеки човек може да прави такива неща, но аз умея. Чета много литература за енергиите и за силата на мисълта, научила съм се да я използвам. Вярвам в тези неща, както и в Бог, макар да не съм религиозна и да не спазвам точните църковни канони", обяснява Теди Александрова.

Мнозина обаче прихнаха в смях и я контрираха с много лесни въпросчета. Въпрос номер едно беше дали помни Емрах Стораро и какво се случи с връзката им преди време. Знаем, че Теди беше луда по него, но той, странно защо, не откликна - поне не задълго. Че накрая я и напердаши.

И вторият въпрос бе - къде е настоящият й приятел и защо продължава да си няма гадже, след като на когото "смигне" и бил неин?!...

"Тодорке, Тодорке, хубаво нещо е да вярваш, да се интересуваш и да четеш духовна и езотерична литература, но още по-хубаво е и да си раздвижиш мозъчните клетки, за да знаеш за какво точно да ползваш придобитите знания", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.