Теди Александрова обяви кастинг, търси си мъж! (ето какви са претенциите й)

Теди Александрова си търси мъж, но има куп условия!

https://goreshto.net/shoubiznes/tedi-aleksandrova-obyavi-kasting-tarsi-si-mazh-eto-kakvi-sa-pretenciite-y/111735 Goreshto.net
Теди Александрова обяви кастинг, търси си мъж! (ето какви са претенциите й)

Теди Александрова си търси мъж, но има куп условия!

Чалгарката Теди Александрова явно не може да си намери мъж по нормалния начин и реши да го направи чрез "кастинг". Преувеличено казано, разбира се, но на какво друго да оприличим думите й и изявлението, което лично направи.

Вместо да си трае и да се остави на съдбата, певицата би тъпана, че още не била влюбена и вече много й се искало да има половинка. Да, нормално, при все, че след раздялата й с Емрах Стораро, от която бая вода изтече, тя седи на сухо. Или поне няма сериозен приятел, защото за другото не сме сигурни (може да си пада и по афери за една нощ, знае ли се...).

Изискванията и претенциите на Тедито обаче са толкова много, че надали скоро ще се намери кандидат. Тя заяви, че въпросният трябва да бъде готин, атлетичен, да е мъж с главна буква, да не е женчо, да умее да я забавлява, за да не й е скучно с него и разбира се, да задоволява прищявките й.

"Тая адекватна ли е?! Че той нормален, при това богат и успял мъж, ще се хване с тая чалгарка, че и ще тръгне да й прави и весело, за да не й било скучно. Абе, защо не вземат да се погледнат тези силиконови трътки и да осъзнаят, че освен за някой намахан селяндур с два пръста чело, за друго не стават", коментират потребители в нета.

Но, да видим... Може пък щастието да й се усмихне и Тедито скоро да се похвали с принца. Или поне с коня му...

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.