Теди Кацарова заприлича на буре (ФОТО)

Изглежда е разредила тренировките и е наблегнала здраво на храната

https://goreshto.net/shoubiznes/tedi-kacarova-zaprilicha-na-bure-foto/54680 Goreshto.net
Теди Кацарова заприлича на буре (ФОТО)

Изглежда е разредила тренировките и е наблегнала здраво на храната

Само преди година щерката на Силвия Кацарова – Теди Кацарова бе горда със себе си и не спираше да се хвали, че е смъкнала 10 килограма. Разбира се не спираше да демонстрира топ формата си.

 

Всеизвестен е фактът, че причина за вталяването на певицата бе новата й любов. Самата тя не криеше, че е на седмото небе от щастие. Ходеше на тренировки пет пъти седмично, за да не остане по-назад от гаджето си.

 

Прави впечатление обаче, че в последните няколко месеца щерката на Силвия Кацарова или е увеличила значително количеството на приеманата храна или пък почти не стъпва на тренировки, предвид формите й – видимо е върнала голяма част от килограмите си.

 

Припомняме, че миналата година тя призна, че е започнала с тренировките след тежък емоционален и физически срив. Не скри, че и тя като много хора се е нуждаела от този „ритник“, за да се задейства и да си даде сметка, че винаги трябва да поставя себе си на първо място. Бе изключително щастлива и че е открила правилният треньор, който моделирал тялото й с огромно търпение.

 

Според феновете й покрай щастието й в личния живот, Теди Кацарова се е отпуснала и отново е пренебрегнала усилията за тялото си.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.