Ти да видиш: Елвиса и Денислава се прегърнаха! (а доскоро се плюха - СНИМКИ)

Мартин Николов - Елвиса и Денислава заедно!

https://goreshto.net/shoubiznes/ti-da-vidish-elvisa-i-denislava-se-pregarnaha-a-doskoro-se-plyuha-snimki/126831 Goreshto.net
Ти да видиш: Елвиса и Денислава се прегърнаха! (а доскоро се плюха - СНИМКИ)

Мартин Николов - Елвиса и Денислава заедно!

Мартин Николов - Елвиса и Денислава Велкова бяха доста близки във формата "Игри на волята", но излизайки от него, нещо между тях се пропука. Пръв Елвиса даде интервюта, в които заяви, че е много разочарован от Денислава и от това какъв човек е тя.

Той разказа, че я е чувствал като сестра и е гледал винаги да й помага и да я закриля, защото самата тя искала това от него. После обаче, когато чул какво говори Дени зад гърба му, откровено и категорично се отвратил от нея.

"Аз чувства към Денислава съм нямал никога. Става дума за романтични чувства. Тя не е моят тип жена и в нито един момент не съм я пожелавал като такава, просто не ми действа по този начин. Имах я за дружка, за момиче, на което да помогна, но тя адски ме разочарова. Не бих общувал повече с нея", твърд бе Елвиса.

Е, ето че му се наложи обаче. Той се появи на фото, гушнат с Денислава в кухнята на "Хелс Китчън", където този сезон ще влезе и колегата им от "Игрите" - Гатьо. Очевидно е, че Елвиса, Дени и още двама от предаването, са поканени на снимките при шеф Ангелов, за да бъдат гости в един от епизодите.

Как са се спогодили с Велкова, пък дори и за няколко часа време, не е ясно, но със сигурност ще си проличи по време на излъчването.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.