Ти да видиш: Ето как закърпва бюджета ергенката Крисия, която Евгени отхвърли!

Крисия Димитрова май изцяло ще смени попрището!

https://goreshto.net/shoubiznes/ti-da-vidish-eto-kak-zakarpva-byudzheta-ergenkata-krisiya-koyato-evgeni-othvarli/117208 Goreshto.net
Ти да видиш: Ето как закърпва бюджета ергенката Крисия, която Евгени отхвърли!

Крисия Димитрова май изцяло ще смени попрището!

Помните ли Крисия?! Но не малката (вече пораснала) Крисия Тодорова, а Крисия Димитрова - чалга певицата, която се цани за невеста на Евгени Генчев в "Ергенът". Да, пианистът не я пожела и я отпрати от имението доста преди финала, макар тя да се скъса да реве и да го уверява колко близък го чувства.

Крисия мечтаеше за мъж и семейство, както и за приказна сватба. Е, мъж май още няма, деца също, но пък сватби да искаш. Оказа се, че Крисито ги върти по няколко на месец.

Преди да се опулите и да възкликнете - "хайде, бе!", ще уточним - става дума за сватби, на които тя не е булката, а... водещата. Да, певицата е сменила попрището, за да си докарва някой лев и се занимава с воденето на сватби, организацията и прочие.

Самата тя отлично осъзнава, че каквото и да прави, не може да се мери с колежките си от сорта на Преслава, на Галена, на Емануела и другите, затова и никога няма да изкара толкова пари като тях. А сватбите са добра и сигурна ниша, в която вече е намерила себе си.

"Кой знае, може пък да започна изцяло да се занимавам с това. Обичам да пея и пеенето е животът ми, но не ми пречи да го правя и на сватбите", казва Крисия Димитрова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.