Ти да видиш: Холивудското ни момиче Мария Бакалова мята гьобеци на чалга във Велинград! (СНИМКИ)

Мария Бакалова беше на почивка във Велинград с гаджето си Валери!

https://goreshto.net/shoubiznes/ti-da-vidish-holivudskoto-ni-momiche-mariya-bakalova-myata-gyobeci-na-chalga-vav-velingrad-snimki/52837 Goreshto.net
Ти да видиш: Холивудското ни момиче Мария Бакалова мята гьобеци на чалга във Велинград! (СНИМКИ)

Мария Бакалова беше на почивка във Велинград с гаджето си Валери!

Нашата гордост, след култовата Нина Добрев, събра очите на всички като мяташе гьобеци на чалга. Да, говорим за холивудското ни момиче Мария Бакалова, която реши да си почине във Велинград с гаджето си Валери. Мария е у нас, защото тъкмо привърши със снимките на филм в Гърция.

Скоро тя ще отлети за Щатите, където започва работа по още два филма, но преди това си даде малко на душата и разпусна на чист въздух във Велинград. Тамошните обаче останаха ококорени като я видяха не къде да е, а в един от известните нощни клубове, където се слуша основно чалга.

Същата вечер участие там имаше Емануела, а Мария Бакалова видимо се кефеше на ритъма седем-осми и откровено пошлите текстчета (ако изобщо се е заслушала какво се пее). Тя по-скоро приемаше музиката като фон, защото бе отдадена на приятеля си, а и на тези, които искат да се снимат или да вдигнат наздравица с нея.

Добро впечатление направи фактът, че Мария не пожела ВИП-сепаре за нея и Валери, както би сторила всяка проста силиконова родна бръмчалка. Тя се беше сляла с хората и разговаряше със всеки, който поиска минутка с нея.

"Много е готина, браво на сладураната! Показа, че е качествено момиче и си заслужава успеха. Да й върви по мед, където и да отиде, дано има повече такива момичета у нас", коментират очевидци.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.