Ти да видиш: Красимира от Фермата "стъпи на врата" на младия Димитър, направи го чехльо!

Красимира от Фермата забърса по-младия Митко във формата!

https://goreshto.net/shoubiznes/ti-da-vidish-krasimira-ot-fermata-stapi-na-vrata-na-mladiya-dimitar-napravi-go-chehlyo/112318 Goreshto.net
Ти да видиш: Красимира от Фермата "стъпи на врата" на младия Димитър, направи го чехльо!

Красимира от Фермата забърса по-младия Митко във формата!

Помните ли Красимира Цочева от Фермата, която, докато беше в риалити формата, забърса младия Димитър Калайджиев?! Да, същата тази Краси, която си имаше мъж навън, но счете за подходящо да го зареже с писмо, в което го уведоми, че е влюбена в друг...

Идилия, ще кажат някои - разбира се, с нескрита ирония. Но истината е, че Красимира и младия Митко още са заедно и не само това. Тя е бременна от него, а двамата се венчаха, след като му предложи брак. Да, тя предложи брак на него, а не обратното, но явно е счела, че си струва.

А и как да не си струва, когато Красимира направила от Димитър мъж под чехъл, коментират близки до тях източници. Той я слушал за всичко, а и тя далеч не била от жените без капризи. Постоянно искала нещо, командвала го и винаги държала да става на нейното, а той я слушал и изпълнявал.

Калайджиев имаше къща в село Железница, което е близо до столицата, но инатата му жена тропнала с крак, че иска да живее насред София и то до Докторската градинка. Е, какво да прави Митко - продал къщата и купил апартамент.

"Явно още е влюбен милият, но тая с нейния характер, ще го побърка. Дано се вземе в ръце и да се стегне, че да й покаже как стоят нещата. Не става дума да й се налага, но не бива да я оставя и тя да го командва като куче", коментират запознати.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.