Ти да видиш: Моника Валериева реве за мъж, иска сериозна връзка! (ВИЖ ТУК)

Моника Валериева осъзна, че любовта е всичко!

https://goreshto.net/shoubiznes/ti-da-vidish-monika-valerieva-reve-za-mazh-iska-seriozna-vrazka-vizh-tuk/121513 Goreshto.net
Ти да видиш: Моника Валериева реве за мъж, иска сериозна връзка! (ВИЖ ТУК)

Моника Валериева осъзна, че любовта е всичко!

Пари, лукс, слава... пълен шит! Това е осъзнала Моника Валериева, която след драматичната си раздяла с Меди, иска нещо наистина сериозно. Призна го самата тя пред последователите си като ги помоли да й препоръчат любовен филм, но такъв, на който да се плаче.

"Моля да ме насочите към романтичен филм, но да е силен и да си порева на него. Това ми се гледа, на такъв етап съм вече в живота си", сподели Моника. Очевидно е, че й е писнало да бъде сама, защото да имаш някого в леглото си, далеч не означава, че не си сам.

А Моника знае това отлично от миналото си и от мъжете, които се възползваха от нея, а после я зарязваха. Затова и тя преживя толкова тежко раздялата с Меди. Чалгаджията, който е малко по-млад от нея, беше единственият, с когото Валериева живя на семейни начала.

Те имаха връзка три години, което при нея си е своеобразен рекорд. И тъкмо, когато Моника беше убедена, че това е мъжът, че с него ще създаде семейство и ще му роди деца, той я напусна. И се хвана с поредната по-млада р@зпоретина, драпаща за чалга звезда.

"Дано накрая да й провърви и да намери свестен мъж, че с нейната репутация...", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.