Ти да видиш: Скромната гимнастичка Симона Пейчева се разкрепости, натиска се с новия си мъж на яхта! (СНИМКИ)

Симона Пейчева доста се открехна покрай Петко Петков!

https://goreshto.net/shoubiznes/ti-da-vidish-skromnata-gimnastichka-simona-peycheva-se-razkreposti-natiska-se-s-noviya-si-mazh-na-yahta-snimki/112536 Goreshto.net
Ти да видиш: Скромната гимнастичка Симона Пейчева се разкрепости, натиска се с новия си мъж на яхта! (СНИМКИ)

Симона Пейчева доста се открехна покрай Петко Петков!

Гимнастичката Симона Пейчева се поизгуби от медийното пространство, може би, защото животът й към днешна дата е спокоен и лишен от събития, представляващи интерес за околните. Както се казва - скандали няма, да е жива и здрава!

Днес обаче Пейчева нямаше как да остане в сянка, след последните снимки, които публикува. Промяната в нея е видима и не може да не я поздравим. От предишното скромно, тихо и дори леко скучновато момиче не е останала и следа. Виждаме една разкрепостена и смела Симона, която шашна потребителите.

И не визираме моста, който прави насред движещата се яхта - тя е шампионка с редица медали, ще е способна да направи този мост и в космоса. Друго е различното при нея и то е, че вече спокойно се натиска с любимия си човек пред очите на света и изглежда много, много по-съблазнителна и отворена...

Както знаем, тя и бизнесменът Петко Петков са женени от година, година и нещо като той е доста по-възрастен от нея. Явно разликата в годините им не само не я тревожи, но и Симона е успяла да я използва в своя полза като се отпусне покрай опита и нрава на мъжа си.

На яхтата двамата не са сами, а с още няколко приели. Един от които избра момента, за да падне на колене пред гаджето си и да й предложи брак насред вълните. Романтично, а?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.