Ти да видиш: Стиснатият Сашо Кадиев издържал две жени, Катето Евро не е сред тях!

Сашо Кадиев отдавна се слави като циция, но...?!

https://goreshto.net/shoubiznes/ti-da-vidish-stisnatiyat-sasho-kadiev-izdarzhal-dve-zheni-kateto-evro-ne-e-sred-tyah/113619 Goreshto.net
Ти да видиш: Стиснатият Сашо Кадиев издържал две жени, Катето Евро не е сред тях!

Сашо Кадиев отдавна се слави като циция, но...?!

Днес Сашо Кадиев официално се раздели с Би Ти Ви и предаването с Деси Стоянова, където бе повече от десетилетие. Мамин Сашко, както го наричат, напусна сам, а причината, по думите му, била, че иска да се отдаде на актьорската си професия. Странно, предвид, че в театъра плащат минимално на хората от гилдията му, а във филми не помним да сме го гледали чак толкова много...

Изпращането на Сашко бе пищно и наистина трогателно, но на зрителите им направи впечатление как през цялото време и всички "замесени" се опитват да го изкарат по-щедър и от най-щедрия човек.

От време оно се носят легенди за това как Кадиев бил такава циция, че черпел целия екип за рожден ден с кутия бонбонки, примерно... и не можели да вземат от него и стотинка, но днес първа за щедростта му говори Катето Евро.

Разбираемо, тя му е майка. После обаче включиха в ефир и бившата му Таня Тончева, която ведро разказа как Сашето й се обаждал винаги да я пита как е, има ли нужда от нещо и й пращал пари.

"Да, бе, да му се ненадяваш, но и пари ми дава", смееше се Таня, но зрителите останаха леко скептични относно достоверността на думите й. Странно как ще напусне такава добре платена работа и то доброволно, ако трябва да издържа две жени - нея и новата си Ивелина Чоева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.