Ти да видиш! Тити Папазов клекна и прирева: Заплашват да ме убият, много съжалявам за стореното на Гергана!

Тити Папазов изведнъж смени тона и започна да се извинява!

https://goreshto.net/shoubiznes/ti-da-vidish-titi-papazov-klekna-i-prireva-zaplashvat-da-me-ubiyat-mnogo-sazhalyavam-za-storenoto-na-gergana/114305 Goreshto.net
Ти да видиш! Тити Папазов клекна и прирева: Заплашват да ме убият, много съжалявам за стореното на Гергана!

Тити Папазов изведнъж смени тона и започна да се извинява!

Дни след скандала с интервюто му при Тото, в което се хвалеше как е окастрил до голо главата на 19-годишна девойка, негова бивша приятелка, Тити Папазов взе, че клекна. Странно, при положение, че веднага след всенародния гняв той продължи да не изразява съжаление и дори заяви - че какво толкова е станало, това беше отдавна...

Е, днес Тити преобърна мнението си на 180 градуса и започна да се извинява за стореното на Гергана (така се казвала приятелката му). Той обясни, че е бил пълен з@дник с това, което е извършил, а още по-голям з@дник, че го е разказал като геройство.

Тъкмо всички се чудеха как изведнъж Папазов се смири и ето ти причината - Тити получавал заплахи за здравето си и дори за живота си. "Пишат ми непознати хора, които ме заплашват директно, искат да ме убият. Но ако ме убиете, това ще остави сами и без защита жена ми и децата ни. Страх ме е за живота ми, да", трепери Тити, но не успяхме да видим дали се е разплакал, защото интервюто му беше онлайн.

Той пак се извини на Гергана и на хората, като гръмко обяви, че с въпросната Гери са останали близки приятели и били такива и до днес. "С нея и със семейството й сме много близки, много се обичаме и това ще е така винаги. Простете ми за идиотщините", кае се Тити.

2 Коментара

Иван

преди 8 месеца

Тити не е виновен а водещият който се е кръстил не знам защо тото е е селско и просто момче от Враца и се казва йонислав и се прави че пее с всъщност е неграмотен , та този човечец от Враца провокира Тити и после се смя искрено и явно одобрява насилието над жените . А може би в неговите Врачански ширини хората одобряват домашното насилие . Все пак тото не е хубаво това и се засрами и не се показвай а си намери работа във Враца и вземи съпругата си танцьорката и се обичайте .

Коментирай

ДЕНДИ

преди 8 месеца

И двамата са мъже само защото носят панталони! Иначе пишленцата ин са по 1 сантиметър и аверите им оправят жените!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.