Ти да видиш: Явор Бахаров гощава капризната Виктория Капитонова със свински уши!

Явор Бахаров ще шашне Виктория Капитонова и ще направи неочаквани разкрития!

https://goreshto.net/shoubiznes/ti-da-vidish-yavor-baharov-goshtava-kapriznata-viktoriya-kapitonova-sas-svinski-ushi/111588 Goreshto.net
Ти да видиш: Явор Бахаров гощава капризната Виктория Капитонова със свински уши!

Явор Бахаров ще шашне Виктория Капитонова и ще направи неочаквани разкрития!

Интересна се очертава новата седмица в "Черешката на тортата", където най-любопитни за зрителите ще бъдат три персони - тази на Тома Здравков, капризната Виктория Капитонова и непоправимия хулиган Явор Бахаров.

Интересно ще е дали Бахаров ще влезе в открит сблъсък с рускинята при все, че двамата са най-невъздържаните от компанията, в която ще бъдат още актрисата Мария Статулова и младата изпълнителка Симона Петрова.

Явор ще готви преди Викито. Той ще се представи във вторник, а тя ще има възможността да му го върне тъпкано в сряда. Казваме да му го върне, защото Бахаров ще я нагости не с друго, а със свински уши, които щял да прави по специална африканска рецепта.

Освен ушите и една веган торта, която ще измайстори обаче, Явор ще се покаже изненадващо откровен пред гости и зрители. Актьорът, който се прочу в цялата страна с дрогата и агресията си, ще разкрие неща, каквито никой не е подозирал и ще успее да разчувства компанията.

Виктория Капитонова ще заложи идния ден на традиционни за нея неща, които вече е правила и ги умее, а и все пак трябва да покаже защо е спечелила първото място в звездния екип в Хелс Китчън.

Какво ще сготвят другите, ще има ли скандали, или всичко ще тече по вода, ще видим в предаването.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.