Тита взриви ефира: Влюбена съм до уши, луда съм по него! (обяви новата си връзка)

Тита най-после разкри, че има нов мъж!

https://goreshto.net/shoubiznes/tita-vzrivi-efira-vlyubena-sam-do-ushi-luda-sam-po-nego-obyavi-novata-si-vrazka/52739 Goreshto.net
Тита взриви ефира: Влюбена съм до уши, луда съм по него! (обяви новата си връзка)

Тита най-после разкри, че има нов мъж!

Христина Христова или Тита, както си я знаем всички, взриви ефира с признание. Пред камерите на Нова ТВ тя най-после оповести, че е обвързана и има мъж до себе си. И да, той в никакъв случай не е бившият й приятел Недко Николов, с когото отново я свързваха клюките.

Тита призна сияеща, че е много влюбена и усеща онези пеперудки в стомаха, които я карат да се събужда с усмивка, да мечтае смело и да бъде по-добрата версия на самата себе си - дори в работата. Тя обаче каза, че ще запази самоличността на любимия си в тайна, за да не се получи, както с ММА боеца преди време.

Помним, че Тита и Николов се показваха смело и публично се радваха на любовта си, която впоследствие приключи със скандал и три счупени пръста от ръката на Тита. В ревността си гаджето й посегна, а се говореше, че й е вдигал ръка и преди това.

След този ужас Тита му посочи категорично вратата и повече не го погледна, което доказва, че има характер и самоуважение. Във връзка с последното тя заяви, че не се чувства унизена и не я е срам, че пее чалга.

"Това е наша, балканска музика. Аз пея за любов и смея да твърдя, че не правя простотии. Засега с този стил се чувствам прекрасно, а занапред ще видим", казва Тита.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.