То бива простотия, но Дебора счупи рекордите: Пиянката си снима г*лия г..з навръх празниците! (СНИМКИ)

Дебора изби рибата с простащината си!

https://goreshto.net/shoubiznes/to-biva-prostotiya-no-debora-schupi-rekordite-piyankata-si-snima-gliya-gz-navrah-praznicite-snimki/124016 Goreshto.net
То бива простотия, но Дебора счупи рекордите: Пиянката си снима г*лия г..з навръх празниците! (СНИМКИ)

Дебора изби рибата с простащината си!

Чалгарката Дебора за енти път показа, че е имало защо навремето зрителите на Вип Брадър да я правят луда от бъзици. Отлично помним как тогава тя не показа нищо друго в Къщата, освен как може да лочи като казак и да бръщолеви глупости.

Е, оттогава мина доста време и много вода се изля, а Дебора отдавна вече е и родител, но... на ментално ниво не е мръднала и на йота. Защо гомъж, казваме ли?! Ами, вижте сами и преценете!

Навръх най-светлите празници, певачката счете за подходящо да се съблече и да си изтипоса пред цял свят г*лите задни бутове. Дебора пусна стори, с което шокира потребителите, но може пък това да е била и целта й, като не може да спечели внимание с друго...

Ясно е, че тя отново няма мъж и е в търсене на поредния, защото иначе надали щеше да бъде толкова "смела", еле ако разчита на финансовата му "инжекция". А тя със сигурност се нуждае от такава, защото бащата на детето й пет пари не дава и вижда отрочето си от дъжд та на вятър. Колкото до кариерата на Дебора в музиката, тя отдавна е на дъното.

"Ако и продължава да порка като разпрана, не можем да я мислим. Никой що-годе свестен мъж няма да се свърти около нея, кой ще иска в дома си такова нещо", коментират потребители.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.