Тоца и Батинков с дървена сватба: Няма такава простотия и лиготия в мрежата! (попиляха я - СНИМКИ)

Антония Петрова и Ивайло Батинков пет години заедно!

https://goreshto.net/shoubiznes/toca-i-batinkov-s-darvena-svatba-nyama-takava-prostotiya-i-ligotiya-v-mrezhata-popilyaha-ya-snimki/111968 Goreshto.net
Тоца и Батинков с дървена сватба: Няма такава простотия и лиготия в мрежата! (попиляха я - СНИМКИ)

Антония Петрова и Ивайло Батинков пет години заедно!

Пет години като семейна двойка, или така наречената дървена сватба, празнуват Антония Петрова и Ивайло Батинков. Нали се сещате, че нямаше как това да не бъде оповестено в мрежата, ама така, че целий свет да разбере, да се удиви, па да завиди чак... Е, в мечтите тоцини, разбира се.

Бившата Мис България тепърва започва мятането на фотоси на килограм в профила си, над които ще четем все един и същи надпис, но кой знае - може би, според нея, той трябва да се наизусти...

Твърдо няма да го направим, пък и такова откровено нафукано скудоумие ни идва в повечко, още повече, че Тоца съвсем наскоро прости брутална изневяра на мъжа си. Както отдавна се знае, Батинков разпускал и отдъхвал от претенциите на капризната си съпруга в обятията на далеч по-млада от нея и засукана мацка.

Разбира се, Тоца прости, защото няма начин да изпусне парите му, а и да остане сама с двете им деца на ръце. Но словоизлиянията, които сипе за дървената им сватба, са някак смешни.

"Винаги заедно, пет години заедно, ръка за ръка. Не сме се пускали един друг и за минута, няма и да го направим никога. Заедно, заедно, заедно", като мантра повтаря Антония Петрова, а в мрежата я попиляха от бъзици и съвети да бъде една идея по-обрана, че утре Ивчо да не бъде заедно с поредната.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.