Толкова си може: Мара Отварачката си изкара моцарелите, но не впечатли Ал Бано! (СНИМКИ)

Ал Бано е виждал истински красавици, наша Мара не го впечатли!

https://goreshto.net/shoubiznes/tolkova-si-mozhe-mara-otvarachkata-si-izkara-mocarelite-no-ne-vpechatli-al-bano-snimki/132354 Goreshto.net
Толкова си може: Мара Отварачката си изкара моцарелите, но не впечатли Ал Бано! (СНИМКИ)

Ал Бано е виждал истински красавици, наша Мара не го впечатли!

Зрители вече са категорични, че бутонът на късмета в "Капките" е нагласен и на участниците се падат предварително договорени с тях образи. Особено благосклонно е бутончето с Мара Отварачката, на която, странно как, се падат все образи на готини и съблазнителни жени...

Снощи тя отново влезе в такъв като трябваше да имитира Карди Би и... както и се очакваше, Марчето си извади на показ любениците - силиконовите, де... Тя така разгърди пазва, че зевзекът Димитър Рачков едва не пометна, без да е бременен, а и Веско Маринов бая се препоти.

Рачков не отделяше очите си от вимето на Мария, която видимо нямаше нищо против това и просташките му подмятания - тя с тях е свикнала, мъжът й не е по-различен... Помним как сама се хвалеше, че на първата им среща Миро Дзвера я ударил по задницата.

Стигна се дотам, че заради балконите на Марийка, Фънки и Веселин Маринов, които се държат така, все едно жена не са виждали, й дадоха високи оценки - без да ги е еня, че нашата пя като настъпана жаба.

Е, един мъж обаче чалгарката не успя да впечатли, а той беше най-важният - големият Ал Бано. Той я поздрави за визията като истински кавалер, но й даде реалната и ниска оценка. Браво, Бано!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.